Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزاران دوچرخه‌سوار ماسک‌پوش اسلوونیایی در عصر جمعه به خیابان‌های "لیوبلیانا" پایتخت رفتند تا علیه نخست‌وزیر شعار دهند. "یانز یانسا" نخست‌وزیر اسلوونی به فساد در خرید ماسک‌های محافظتی در طول شیوع کرونا متهم شده است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، دوچرخه‌سواران معترض  پس از پخش یک گزارش در تلویزیون اسلوونی این تظاهرات را شکل داده و با فشار بر بوق دوچرخه شعار "دزد، دزد" سر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش ماه گذشته تلویزیون اسلوونی دولت این کشور را به فساد در خرید ماسک‌های محافظتی و دستگاه‌های اکسیژن متهم کرده است.

دولت اتهام تخلف را رد می‌کند.

 بسیاری از معترضان اسلوونی با دوچرخه‌ به در تظاهرات ضد دولتی شرکت کردند/ عکس: رویترز

دولت راست میانه پس از استعفای مقامات چپ میانه قدرت را در اسلوونی در دست گرفت. دولت پیشین به دلیل فقدان پشتیبانی کافی در پارلمان استعفا داد.

این تظاهرات دوچرخه‌ای بزرگترین اعتراض در هفته‌های گذشته اسلوونی است که با مشارکت فعال گروه‌های مدنی برگزار شد. برخی از دوچرخه‌سواران نیز در شهر "ماریبور" اسلوونی تظاهرات کردند. ماریبور دومین شهر بزرگ اسلوونی است.

دوچرخه‌سواران معترض پرچم‌ اسلوونی و پلاکاردهایی را با شعار "حقوق کارگران را افزایش دهید"، "مراقب باشید، دولت در حال سقوط است"، "با هم تقوی‌تریم" با خود حمل می‌کردند. بیشتر آنها ماسک بر صورت داشتند.

یک معترض جوان که ماسک بر صورت داشت، در این باره گفت: می‌خواهم این دولت برود. آنها آینده ما را از بین می‌برند. او به دلیل تخلف از قواعد فاصله‌اجتماعی و نگرانی از جریمه شدن نام خود را اعلام نکرد.

یک هلی‌کوپتر پلیس در طول تظاهرات بالای سر معترضان پرواز ‌می‌کرد و نیروهای دیگر دور پارلمان را با حصار بستند.

 

معترضان دولت اسلوونی پرچم در دست داشته و نوشته‌هایی را با خود را حمل می‌کردند/ عکس: رویترز

پلیس پایتخت در این باره اعلام کرد: از مردم خواستیم تا به اهداف سلامت عمومی در طول تظاهرات خود پایبند باشند.

 پلیس هیچ برآوردی از تعداد معترضان نداشت و هیچ خشونتی در این تظاهرات گزارش نشده است.

اسلوونی از اواسط ماه مارس (اواخر اسفند سال گذشته) قرنطینه گسترده در کشورش را اعمال کرد.

بسیاری از معترضان از ماسک استفاده کردند/ عکس: رویترز

مقامات این کشور تا کنون از شناسایی 1450 مورد مبتلا و جان‌باختن 100 نفر بر اثر ویروس کووید-19 خبر داده‌اند.

اسلوونی از 20 آوریل (1 اردیبهشت) حذف برخی از قوانین قرنطینه را آغاز کرده است. در قدم اول مراکز تعمیر خودرو و برخی از مغازه‌های این کشور باز شدند. در روز دوشنبه 23 اردیبهشت نیز بارها و رستوران‌ها قادر به سرو غذا و نوشیدنی به صورت بیرون‌بر هستند.

در هفته آینده وسایل حمل و نقل عمومی نیز به تدریج کار خود را آغاز کرده و دانش‌آموزان از 18 ماه می(29 اردیلبهشت) به مدرسه بازمی‌گردند.

این تظاهرات در دوران شیوع کرونا و در اعتراض به فساد دولت در خرید ماسک برگزار شد/ عکس: رویترز

مردم همچنان باید در اماکن عمومی سربسته ماسک پوشیده و در اماکن عمومی دیگر فاصله 1.5 متری از خود را حفظ کنند.

دولت تا کنون حدود 3 میلیارد یورو (3.25 میلیارد دلار) را برای کمک به شهروندان و شرکت‌های آسیب‌دیده از ویروس کرونا اختصاص داده است.

اسلوونی از سوی غرب با ایتالیا، از شمال با اتریش، از جنوب و جنوب شرقی با کرواسی و از سمت شمال شرق با مجارستان هم‌مرز است. این کشور یک جمهوری پارلمانی است و از اقتصاد و وضعیت اجتماعی پیشرفته‌ای برخوردار است.

عکس: رویترز

عکس: رویترز

عکس: رویترز

_______________________________________________

بیشتر بخوانید:

اسلوونی؛ مدرن‌ترین و بزرگ‌ترین مرکز تفکیک و بازیافت زباله در اروپا اسلوونی هرگونه تجمعی را ممنوع کرد تصاویری از اسلوونی که شما را شگفت زده می کنند

__________________________________________________

لینک کوتاه: asriran.com/0033GE

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اسلوونی اعتراض تظاهرات ماسک پوش دوران شیوع کرونا فساد مالی خرید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • دستیابی به اهداف پایداری با مسیرهای هوشمند دوچرخه
  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو
  • تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی
  • (عکس) ماسک زدن ضرغامی سوژه شد
  • اتهام لندن علیه مسکو درباره آتش‌افروزی درملک اوکراینی احمقانه است
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • روسیه دو تبعه آمریکایی را بازداشت کرد
  • کشف تجهیزات استراق سمع در سالن جلسه هیات دولت لهستان
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!