Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@11:58:28 GMT

هند رکورد خرید دوچرخه را شکاند

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۱۰۷۳

هند رکورد خرید دوچرخه را شکاند

فروش دوچرخه در هند طی پاندمی کرونا بیش از دو برابر افزایش داشته است و مردم این کشور تمایل بیشتری برای استفاده از دوچرخه به جای وسایل حمل و نقل نشان می‌دهند.

‌به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، وضعیت حمل و نقل در هندوستان از حیث شلوغی در دنیا زبانزد است؛ در وضعیت پاندمی کرونا که رعایت فاصله اجتماعی یکی از اصول مهم مقابله به شمار می‌رود، هندوستان باید گام بزرگی را در فرهنگ سازی استفاده از وسایل نقلیه بردارد و از سوی دیگر با ارتقای این ناوگان کمک شایانی را برای پایان زنجیره انتقال کرونا بکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند مردم هندوستان زودتر از مسئولان به فکر قطع زنجیره کرونا افتادند و با خرید چهار میلیون و ۱۸۰ هزار و ۹۴۵ دوچرخه طی ماه‌های می تا سپتامبر رکوردی جالب بر جای گذاشتند.

کارشناسان هندی بر این باورند که این روند تقاضا پس از پایان کرونا نیز ادامه داشته باشد چرا که مردم به اندازه کافی درباره فواید و مزایای دوچرخه سواری آگاه شده‌اند.

تحقیقات بسیاری نشان داده که حدود ۵۷ درصد رفت و آمدهای شهری توسط عابران پیاده صورت می‌گیرد و حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد از این عابران نیز از دوچرخه استفاده می‌کنند. پس می‌توان چنین نتیجه گرفت که حجم اعظم افرادی که پیاده‌روی می‌کنند، دوچرخه سواری را به عنوان روشی از جابجایی سریع، بر وسایل نقلیه ترجیح می‌دهند.

مقامات هندی بر این باور هستند که مردم این کشور در حال تجربه "تغییر رفتار" در جابجایی‌های شهری خود هستند که همین امر می‌تواند در توسعه اهداف بلندمدت حمل و نقل شهری نقش بسزایی داشته باشد و باعث ارتقای هرچه بیشتر آن شود.

خبر خوب اینجاست که هند در این زمینه تنها نیست؛ شهر نیویورک در آمریکا برای ترویج دوچرخه سواری ۴۰ مایل خطوط جدید راه‌اندازی کرده است و شهر اوکلند نیز ۱۰ درصد از خیابان‌های خود را روی وسایل نقلیه موتوری بسته است.

بوگاتا در کلمبیا نیز ۷۶ کیلومتر خط دوچرخه سواری در شهر ایجاد کرده است. ایتالیا هم از این غافله عقب نمانده و با تبدیل ۲۲ مایل از خیابان‌های میلان به مسیر دوچرخه سواری حمایت خود را از این جنبش نشان داده است.

تمایل مردم برای استفاده از دوچرخه و یا پیاده‌روی در دوران کرونا باید در سراسر جهان جدی گرفته شود چرا که پس از پاندمی می‌توان از این تغییر عادت بهره‌های فراوانی از حیث سلامتی و حتی طراحی شهر برد و جهان سالم‌تری را به ارمغان آورد.

کد خبر 456273

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دوچرخه دوچرخه سواری مسیر دوچرخه سواری ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا شیوع کرونا در جهان کرونا در جهان هند پیاده روی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • دوچرخه سواری کوهستان قهرمانی آسیا| ناکامی زنجانیان و قابلی در فینال دانهیل
  • رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده کشور شکست
  • دستیابی به اهداف پایداری با مسیرهای هوشمند دوچرخه
  • چرا باید محصولات اسرائیلی را تحریم کنیم؟/حامی قاتلان نباشیم+ فیلم
  • صعود ۲ نماینده ایران به فینال دوچرخه‌سواری کوهستان آسیا
  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • هجوم عجیب برای خرید طلا/ فروش طلا رکورد زد
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!